Вторник 11, Август 2020г.
Текущи новини
Публикувана на: 29.04.2020г.

Стипендия „Универсален шампион“ в ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров“ – Хасково“

Стипендия „Универсален шампион“

в ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров“ – Хасково“

               

            Скъпи възпитаници на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково,

          За поредна година Випуск 2003 организира конкурс за стипендията „Универсален шампион“. Средствата за тази стипендия се набират от дарения, направени от Випуск 2003 и от други бивши възпитаници на нашата гимназия. С тази кампания бившите възпитаници на ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров", Хасково искат да се отблагодарят на училището, което им е помогнало да се изградят като характери, събрало ги е с много доживотни приятели и им е поставило основите в живота.

„Универсален шампион 2020“ ще се връчи на най-отличилия се ученик от 11. или от 12. клас, като критериите за избор са съвкупност от класни и извънкласни успехи, посочени в индивидуално мотивационно есе на кандидатите. За четвърта поредна година стипендията ще се връчи в деня на изпращането на абитуриентите от Випуск 2020 на ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров", Хасково независимо от това кога точно ще бъде този ден през тази година.

За да кандидатствате, трябва:

  1. Да сте ученик в 11. или в 12. клас.
  2. Да имате постижения в науката, изкуството, спорта или в общественополезни дейности.
  3. Да сте проактивен – инициативен, конкурентен и адаптивен към променящата се среда.
  4. Да имате отлична идея как ще инвестирате стипендията в своето развитие или в свой проект, който искате да осъществите.

Кандидатстването става с мотивационно есе, в което да се съдържа информация по изброените по-горе критерии. Писмото трябва да се изпрати в pdf формат на адрес class2003@abv.bg в срок до 13.05.2020 г.

Освен за стипендията, предназначена за ученици, част от събраните средства ще се използват за награда на изявен през учебната 2019/2020 г. учител, когото учениците сами са номинирали. Свой любим учител можете да номинирате на този линк: https://forms.gle/ofke8b2HodidowFz6

Не чакайте последния момент! Кандидатствайте!

Успех!

 

С уважение,

Випуск 2003

Сподели: