Събота 15, Май 2021г.
Текущи новини
Публикувана на: 02.03.2021г.

Стипендия "Универсален шампион"

 

За пета поредна година бившите ученици от ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров"-Хасково ще връчат "Награда за универсален шампион на 2021". Освен признанието, тя ще има и финансово изражение, което тази година ще бъде стипендия в размер на 2000 лева. Ще бъдат отличени и двама подгласници.

Всеки ученик от 11. и 12. клас може да се включи в надпреварата, като изпрати мотивационно писмо в PDF формат, както и кратко видео и/или препоръки (по желание), в което да разкаже повече за себе си, защо смята, че точно тя или той е този универсален шампион и за какво би похарчил спечелената с наградата сума.

Критериите за оценяване са:

- Мотивационно писмо - 30 т.;

- Извънкласни дейности (участие в клубове, конкурси, организационни дейности, включително такива и на ученическата общност и др.) - 20 т.;

- Благотворителност и социални дейности (участие или проявена инициативност в посока дейности в домове за деца или други целенасочени благотворителни кампании, доброволчески инициативи и др.) – 20 т.;

- Постижения в сферата на спорта - 15 т.;

- Общ успех - 15 т.

Кандидатурите се изпращат на имейл: champion@eg-x.org, до 30.04.2021. Наградата ще се връчи на изпращането на випуск 2021 в училище, през месец май.

Кандидатствайте!

Сподели: